28 aprilie 2024
Şi în Dâmboviţa, PNG a dat mâna cu PRM!

Şi în Dâmboviţa, PNG a dat mâna cu PRM!

„Alianţa PRM+PNG va merge pe sigla Partidului România Mare. În momentul de faţă, PRM are acoperit un număr de 35 de filiale în întreaga ţară şi noi – 34 de filiale. Un criteriu important de desemnare a candidaţilor şi ponderea pe liste va fi rezultatul alegerilor locale din 2008 şi rezultatele sondajelor de opinie.

Sperăm să nu existe disensiuni în Dâmboviţa, ne vom înţelege cu cei de la PRM. În protocolul de colaborare este stipulat faptul că este interzisă migrarea de la un partid la altul pe perioada funcţionării protocolului. De asemenea, putem negocia în perioada preelectorală susţinerea, în anumite situaţii, a candidaţilor altor partide sau alianţe politice pentru ca ulterior să beneficiem de nişte locuri în administraţia publică locală. Este o alianţă electorală, deocamdată.

Vom colabora cu Uniunea Social Liberală, cu care vom semna un pact de neagresiune. În protocol este o clauză prin care sunt interzise discuţiile cu partidele politice care reprezintă arcul guvernamental. Vom avea listă pentru consilieri judeţeni. La Consiliul Judeţean, Alianţa PRM+PNG îl va susţine pe Adrian Ţuţuianu”, a declarat Vlad Oprea, vicepreşedintele PNG-CD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial