20 aprilie 2024
Hymarco Clinique îți pune la dispoziție cel mai performant aparat de stimulare celulară!

Hymarco Clinique îți pune la dispoziție cel mai performant aparat de stimulare celulară!

hymLPG – Cel mai performant aparat de stimulare celulara il gasiti acum in noul nostru sediu din Calea Domnească,nr.176, Targoviste
(clădirea în care funcționa Leda Beauty Spa)
Tel: 0245/640 641; 0245/640 642

LIPOMASAJUL CU ENDERMOLOGIE reprezinta sistemul de referinta in domeniul tratamentelor corporale ce lupta eficient impotriva celulitei si grasimii localizate. Studiile efectuate privind eficienta acestui tratament au permis producatorului LPG sa obtina autorizarea FDA (Food and Drug Administration) pentru reducerea celulitei – singurul aparat din lume care are aceasta certificare!

Ce este lipomasajul?

Este primul tratament care are target tesutul gras localizat, rezistent la dieta si exercitii fizice. O data cu aparitia lui, s-a creat o revolutie in endermologie. Chiar si cu diete stricte si antrenamente sportive intensive, corpul uman retine cu incapatanare in anumite zone tesut gras inestetic. Lipomasajul este o metoda demonstrata stiintific care reduce grasimea in exces de pe aceste zone si care ne ajuta sa slabim. Studiile au aratat ca lipomasajul activeaza adipocitele prin receptorii lor pentru a declansa procesul de lipoliza (eliberarea grasimilor). Lipomasajul stimuleaza de asemenea si fibroblasturile, distruge acumularile de grasime, netezeste aspectul de ‘coaja de portocala’ al pielii si mareste schimbul de fluide.
Un program complet de lipomasaj presupune urmatoarele etape:
– Lipo-foto: evaluarea fotografica ce indica cu precizie zonele cu probleme sub efectul gravitational.
– Lipo-evaluare: examinarea in pozitie orizontala- analizeaza tesutul adipos pentru a determina strategia tratamentului.
– Lipo-zonare: schematizarea strategiei de tratament si a zonelor cu probleme pe costumul LPG.
– Lipo-izolare: pozitionarea in repaus cu contractii intermitente ale muschilor si separarea straturilor tesuturilor pentru a tinti cu precizie grasimile

Cum functioneaza de fapt LPG?

LPG Cellu M6 utilizeaza un sistem care actioneaza asupra tesutului conjunctiv (grasime localizata si celulita) prin actiunea rolelor motorizate (sistem diferit de terapia prin vacuum) in mod natural, relaxant si non-invaziv. Aparatul foloseste trei dispozitive (keymodule) in interiorul carora se afla cilindri rotativi de diferite diametre, cu spatieri diferite si viteze variate.

Programele speciale permit, in functie de textura pielii, alegerea modului in care acesti cilindri se rotesc pentru a intinde, recontura si netezi pielea corpului:
v roll in (pentru destocarea grasimilor, reducere in volum, celulita fibroasa),
v roll out (pentru fermitate, drenaj, relaxare) si
v roll up (pentru remodelare, sculptarea formelor).

Pentru un confort desavarsit si o eficienta maxima, clientul va purta pe toata durata tratamentului un costum ce faciliteaza aplicarea optima a tehnicilor de lipomasaj.
Aparatul de lipomasaj mobilizeaza structurile cutanate printr-o combinatie de rulare a pielii si de aspirare. Prin intermediul actiunii ruloului motorizat, se lucreaza atat la suprafata epidermei, cat si subcutanat, pana la nivelul musculaturii, astfel incat celulele adipoase sa isi micsoreze volumul. In aproximativ o jumatate de ora, esteticiana parcurge cu ruloul toata suprafata corpului. Prin tehnica de aspirare se ridica delicat pielea pentru a ajuta aparatul de lipomasaj sa actioneze in profunzime.

Care sunt efectele tratamentului?

LPG este un aparat revolutionar care remodeleaza cu adevarat conturul corpului: actioneaza eficient asupra straturilor de grasime localizata (realizeaza o reducere in volum a tesutului gras), asupra celulitei de toate tipurile dar si asupra pielii flasce, lipsita de elasticitate si fermitate (este recomandat persoanelor care au nascut sau au fost supuse unei operatii de liposuctie!)
Prin intermediul lui LPG Cellu M6 avem posibilitatea sa tratam pielea in trei dimensiuni:
1. sanatate – programe de drenaj limfatic, stimularea circulatiei sangvine si venoase, programe speciale pentru relaxare si drenaj , programe pre si post lipoaspiratie.
2. frumusete – programe anticelulitice si pentru depozitele de tesut adipos localizat (slabit in centimetri): prin drenaj se elimina excesul de lichide si toxine si se restructureaza tesutul conjunctiv, ca efect se sparge cercul vicios al formarii celulitei, reluandu-se procesul normal de eliminare a excesului de lipide. In plus, se imbunatateste vizibil calitatea pielii si se poate diminua vizibilitatea arsurilor sau cicatricilor.
3. pentru sportivi – programe speciale pentru recuperarea tuturor tipurilor de entorse musculare, intinderi de ligamente. Se poate trata orice fel de durere, clientul putandu-si relua activitatea obisnuita imediat dupa tratament.
CELLU M6 KEYMODULE trateaza eficient toate tipurile de celulita:
v celulita compacta, fibroasa
v celulita moale – cu retentie de apa
v celulita dureroasa
v celulita veche, instalata de mult timp

Lipomasajul creste fluxul sangvin local cu 400% si pe cel limfatic cu 300%, imbunatatind drenajul lichidelor si al toxinelor, rezultatele fiind vizibile dupa aproximativ sase sedinte : celulita se reduce, iar pielea isi recastiga fermitatea , redobandind aspectul ferm. Este ideal pentru obtinerea unui abdomen plat chiar si in cazul femeilor care tocmai au nascut, ajuta la eliminarea “pielii” cazute, sculpteaza si slabeste zonele cu exces de grasime de pe spate, recontureaza coapsele si elimina aspectul de coaja de portocala al pielii.

Cu ce frecventa trebuie facut tratamentul?
Pentru perioada de tratament intensiv, se recomanda sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana, cu minim o zi pauza intre sedinte. In perioada de intretinere, tratamentul se recomanda o data pe luna.
Tratamentul efectiv dureaza 35 de minute, timp in care operatoarea se va concentra pe zonele cu probleme, darn u va neglija nici celelalte zone, pentru o stimulare generala a circulatiei si eliminarii apei retinute in organism.

Tratamentul este dureros?
Terapia nu este deloc dureroasa, sedinta fiind chiar placuta, relaxanta si odihnitoare.

Care sunt contraindicatiile tratamentului?
Contraindicatiile tratamentului cu LPG sunt asemanatoare cu cele valabile in cazul oricarui dispozitiv cu actiune mecanica asupra pielii si depind de conditia medicala a clientului.
Este interzis sa se lucreze pe rani deschise, mucoase sau zone infectate. De asemenea, terapia este interzisa persoanelor care iau anti-coagulante si celor care se afla sub tratament pentru boli circulatorii sau vasculare sistemice, cancer, boli infectioase progresive, diabet sau SIDA.
Si femeile gravide sunt exceptate de la tratamentul cu LPG. Acumulare de grasime si lichide in derm in timpul graviditatii este o reactie fiziologica normala a organismului, ea nu trebuie contracarata prin nimic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial