3 mai 2024
Hulubeşti dă înainte: Vor fi construite piste pentru biciclete şi montate 14 staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice

Hulubeşti dă înainte: Vor fi construite piste pentru biciclete şi montate 14 staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice

Primăria comunei Hulubeşti dezvoltă noi proiecte pentru oameni.

În localitate vor fi construite piste pentru biciclete şi vor fi montate 14 staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice.

Primarul comune Hulubeşti, Ion Cursureanu, a fost prezent la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, unde a semnat contractele pentru cele două finanţări.

Staţiile de reîncărcare, în valoare de 840 de mii de lei, vor fi amplasate în zona primăriei şi a şcolilor din Hulubeşti, Măgura, Butoiu de Jos şi Butoiu de Sus.

Cu sprijinul Administraţiei Fondului de Mediu, comuna Hulubeşti a reuşit atragerea a aproape 2, 3 milioane de lei pentru realizarea pistelor pentru bicilete, pe o distanţă de 2,27 kilometri.

“Suntem bucuroşi să venim în faţa cetăţenilor din comuna Hulubeşti cu fapte, cu bani pentru proiectele atât de necesare comunităţii noastre. Le mulţumesc tuturor celor care au încredere în noi şi le promit că vom lucra în continuare cu seriozitate”, ne-a declarat primarul Ion Cursureanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial