6 mai 2024
Hoţii mărunţi, în plasa poliţiştilor! Pe când “peştii” cei mari?

Hoţii mărunţi, în plasa poliţiştilor! Pe când “peştii” cei mari?

Un bărbat, de 31 de ani, este cercetat de poliţişti pentru infracţiuni la regimul silvic

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Aninoasa au acţionat pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo, material lemnos, de esenţă stejar, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta a tăiat şi sustras materialul lemnos dintr-o pădure situată pe raza comunei.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped. de art. 108 alin. 1 şi art. 110 alin. 1 din Legea 46/2008.

Peste 2 500 de kilograme de cereale şi produse derivate au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţişti

Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor economice au desfăşurat acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea ilegalităţilor din domeniul cerealelor, produselor de panificaţie şi morărit, ocazie cu care au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990, în valoare totală de 13 000 de lei.

Totodată au ridicat în vederea confiscării 2 591 kilograme de cereale şi produse derivate, pentru care nu existau documente legale de provenienţă.

Patru infracţiuni, constatate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, au depistat pe DJ 720 C, un tânăr de 25 de ani, din Răzvad, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Răcari, au oprit în trafic pentru control un moped condus de numitul M.I., de 18 ani, din Buftea, ocazie cu care s-a stabilit că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe raza comunei Cobia, poliţiştii l-au depistat pe numitul C.I., în vârstă de 22 de ani, din comuna Hulubeşti, în timp ce se deplasa cu o motocicletă neînmatriculată, având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Un bărbat de 61 de ani, din comuna Vulcana-Pandele, a fost identificat în timp ce conducea pe raza localităţii Brăneşti, o autoutilitară, deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, conform O.U.G. 195/2002.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial