25 aprilie 2024
HOŢII ŞI VARDIŞTII! Misiune pe muchie de cuţit,  în pădurea de la Dragomireşti-Măneşti!

HOŢII ŞI VARDIŞTII! Misiune pe muchie de cuţit, în pădurea de la Dragomireşti-Măneşti!

Mai multi hoti au fost prinsi in flagrant, noaptea trecuta, de jandarmii damboviteni, in timp ce taiau o conducta de gaz de sonda! Suspectii apucasera sa taie aproape 20 de bucati de teava cand s-au trezit cu mascatii langa ei. Doi dintre infractori au fost prinsi de oamenii legii, iar alti noua au reusit sa fuga, dar sunt identificati si urmeaza sa fie adusi la audieri.

Pentru prima data! Cine-i crede?!

Suspectii, de 28 si 37 de ani, le-au spus jandarmilor ca era pentru prima data cand s-au dus la furat si ca s-au riscat doar pentru a avea ce duce familiilor sa puna pe masa. “Ati mai venit aici? Nu, asta e prima oara. Ca daca stiam ce e aici nu mai veneam. Cat ati taiat? Vreo 14 sau 15 bucati. Ce urma sa faceti? Sa luam sa le vindem si noi. Cu cat le vindeti? Si 7 mii kilu’, la noi acolo in centru”, a declarat pentru mariusbuga.ro Iulian Chitu, unul dintre suspectii capturati.

La centrele de colectare merge si cu furaciuni…

“Cate persoane erati aici? 11 persoane. Si unde sunt acum? Au fugit in padure. Ce s-a intamplat, de ce v-au luat jandarmii? Din cauza la teava asta. Cat ati taiat? Vreo 10 bucati sau 12. Ce urma sa faceti? Sa luam sa o ducem sa luam si noi paine. Unde o duceati? La fier vechi. O primea? Da. Nu stiau ca e furata? Colecteaza fierul persoana aia. Ati mai dus acolo? Da”, a marturisit Felix Chitu, celalalt suspect prins.

Masuri… temporare

“Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dambovita a surprins in flagrant, pe raza localitatii Dragomiresti, mai multe persoane in timp se sectioanu conducta metalica. In cauza se vor efectua cercetari si se vor lua masuri legale in consecinta”, a precizat Ciprian Vataselu, purtatorul de cuvant al IJJ Dambovita. Jandarmii spun ca intervin deseori in padurea de langa Dragomiresti, unde hotii dau iama-n tevile societatii petroliere. De cele mai multe ori suspectii raman in libertate, fiind condamnati cu suspendare, iar in scurt timp comit aceleasi infractiuni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial