29 martie 2024
Hăbeni: Vandalii au făcut ZOB geamurile magazinului unui consilier local al PDL!

Hăbeni: Vandalii au făcut ZOB geamurile magazinului unui consilier local al PDL!

Un magazin, din Hăbeni, comuna Bucşani, a fost vandalizat cu pietre, noaptea trecuta! Imaginile atacului au fost surprinse de camerele de supraveghere ale societatii comerciale.

Pe filmare se vede cum patru indivizi se apropie de magazin, iar la un moment dat cu totii lovesc cu pietre ferestrele cladirii.

Sub ploaia de pietre, toate geamurile s-au facut tandari, iar una dintre vitrinele frigorifice a fost si ea distrusa. Patronul societatii este convins ca la mijloc este vorba despre o razbunare politica, el fiind consilier local si membru al PDL.

Magazinul este situat chiar in centrul satului. Patronul povesteste ca a auzit zgomot, dar nu a iesit sa vada ce s-a intamplat. Dimineata a vazut geamurile facute zob.

“M-au vandalizat, eu banuiesc ca sunt pusi la comanda. Asta banuiesc, sunt la comanda. Mi-au spart geamurile, totul este cu iz politic”, sustine Marian Trandafir, patronul magazinului vandalizat.

Nu este primul atac de acest gen, povesteste patronul pagubit. In urma cu cateva zile, un prieten de-al sau, tot consilier local, dintr-un sat invecinat, a fost si el victima unei astfel de razbunari. Numai ca atunci vandalii s-au napustit asupra masinii lui.

“Asa ceva, ceea ce se intampla, este peste imposibil, peste imposibil”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Dorel Piperea.

Pagubele produse de vandali se ridica la aproape 20 de mii de lei, spune patronul. Magazinul nu este asigurat asa ca afaceristul se vede nevoit sa suporte daunele din buzunar.

La fata locului au sosit mai multe echipaje de politie. Criminalistii au ridicat probe pe care urmeaza sa le analizeze atent.

Pana acum nu a fost insa retinut niciun suspect din cauza ca pe camere se vad doar niste siluete si nu se pot observa fetele vandalilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial