7 mai 2024
Haidook Summer Fest, weekend-ul acesta, la Runcu Print

Haidook Summer Fest, weekend-ul acesta, la Runcu

Weekend-ul acesta sunteți așteptați la o nouă ediție a Festivalului Haidook Summer Fest!

Evenimentele au loc în Vârf la In, într-o zonă superbă din satul Brebu, comuna Runcu.

Primăria Runcu susține și în acest an organizarea acestui festival tot mai îndrăgit de la un an la altul.

”Este unul dintre evenimentele dragi sufletului nostru. Și noi, dar și oamenii din comună și turiștii din țară așteptăm cu mult interes de fiecare dată să ne bucurăm de spectacolul făcut de cai și de cei care iubesc echitația. Sunt oameni buni și frumoși! Și ediția din acest an va fi cu siguranță una reușită!”, ne-a declarat primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

PROGRAMUL FESTIVALULUI

”𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟏𝟔 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞:

⭐ Începem în jurul prânzului, cu desfășurarea probei de Dresaj din cadrul competiției de Working Equitation ⭐ După amiază, urmează antrenamentele lui Denis Ștefan, Miron Bococi și Andrea Galuppi.

𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟏𝟕 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞:

Estimăm că vom începe la ora 10:00 și vom termina în jurul orei 19:00⭐ Proba de Stil din cadrul competiției de Working Equitation (durată aproximativă: 4 ore)⭐ Moment ”Blondele de la Potcoava”⭐ Voltije călare cu Școala Bate Șaua⭐ Show Denis Ștefan⭐ Concurs frumusețe ecvestră & parada pălăriilor⭐ Miron Bococi, spectacol de dresaj în libertate⭐ ”Masters of Djighit” cu Andrea Galuppi și Miron Bococi⭐ Concert trupa Fără Zahăr

𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝟏𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞

Estimăm că vom începe la ora 10:00 și vom termina în jurul orei 18:00⭐ Proba de Viteză din cadrul competiției de Working Equitation, urmată de festivitatea de premiere (durată aproximativă: 4 ore) ⭐ Voltije călare cu Școala Bate Șaua⭐ Show Denis Ștefan⭐ Concurs de Hobby Horses⭐ Miron Bococi, spectacol de dresaj în libertate. Invitat special: Alexandra Violin ⭐ ”Masters of Djighit” cu Andrea Galuppi și Miron Bococi.

Print

Așa arată în acest moment succesiunea momentelor artistice. Aceasta poate suferi modificări în funcție de multe aspecte, pentru că vorbim totuși despre un eveniment unde caii sunt în prim plan. Cu toate acestea, singurul aspect pe care nu îl putem controla este vremea.

Locația evenimentului, dealul Vârf la In, este situată într-o zonă de munte unde vremea este foarte capricioasă iar prognoza meteo, de multe ori, nu respectă realitatea. Așadar, ca să fiți siguri că sunteți confortabili, vă recomandăm să vă luați cu voi, pe lângă voia bună, următoarele: pălărie de soare, ochelari de soare, cremă cu factor de protecție, adidasi (rezistenți la apă, dacă se poate), dar și umbrele, pelerine de ploaie și poate chiar și o geaca mai grosuță.

Să ne vedem cu bine!”, transmit organizatorii.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial