27 aprilie 2024

Gura Ocniţei – Femeia asta n-a avut pic de ruşine!

furt-telefonProtejați-vă bunurile și nu veți deveni victima unui furt!

Polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați despre furtul unui telefon mobil.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat bănuita în persoana unei femei din Gura Ocniței.

În sarcina acesteia s-a reținut că, în timp ce se afla într-o societate comercială și profitând de neatenția părții vătămate, i-ar fi sustras din buzunar telefonul mobil.

Polițiștii le recomandă cetățenilor să fie vigilenți, să aibă grijă de bunurile lor și să nu le lase nesupravegheate nici măcar pentru o secundă.

accl2Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

În ultimele 24 de ore, 284 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 226 de ordine publică și 32 de la rutieră, au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Polițiștii au intervenit la 29 de evenimente, din care 16 au fost sesizate pe 112 și au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 55.215 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

www.mariusbuga.ro_images_puscaaCercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar pe numele unui bărbat din Dragodana care deținea la domiciliu un pistol cu proiectil de cauciuc.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu a predate arma la un armurier autorizat, desi valabilitatea permisului de port armă expirase.

Pistolul cu proiectil de cauciuc a fost indisponibilizat.

Stimați deținători legali de arme letale și neletale supuse autorizării,

În conformitate cu prevederile Legii 295/2004, persoanele deţinătoare legale de arme letale şi neletale supuse autorizării au obligaţia de a se prezenta la sediul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în vederea prelungirii valabilităţii permisului de armă, înainte de expirarea acestuia.

Potrivit normelor legale, permisul de armă are o valabilitate de 5 ani, termen care se calculează de la data eliberării sau, după caz, de la data ultimei prelungiri.

poliInfracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, reținute în sarcina unor bărbați

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat din Rătești, județul Argeș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Totodată, un alt bărbat din Runcu a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism, desi nu avea acest drept.

Pe numele celor doi, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial