6 mai 2024
Gura Ocniţei – “Dialog verde între generaţii” 2016

Gura Ocniţei – “Dialog verde între generaţii” 2016

plantare2 “Remediu pentru mediu – Dialog verde intre generatii”! Sute de oameni s-au mobilizat la Gura Ocniţei într-o acţiune impresionantă de plantare a aproape 3000 de puieţi de stejar, plop şi salcâm.
Alături de primarul Sorin Ioniţă, la eveniment au fost prezenţi voluntarii Centrului Europe Direct Târgovişte, membrii Asociaţiei Tineri pentru Europa de Mâine şi mulţi oameni din localitate.
plantare1“A fost cu adevărat un “Dialog verde intre generatii”-2016 Primaria, SVSU Gura Ocnitei, beneficiarii de la 416, Bibliotecile din comuna, voluntarii, impreuna cu sprijinul oferit de Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Directia Silvica Dambovita (sponsorul materialului saditor), SC OTELINOX SA care pe langa darurile oferite voluntarilor implicati in campania de plantare, au avut la randuul lor o echipa puternica de voluntari si au plantat alaturi de noi, OMV PETROM, Asociatia Tineri pentru Europa de Maine.
Cu totii au participat pentru a doua oara la Campania de plantare puieti “Remediu pentru mediu-Dialog verde intre generatii”, campanie initiata de Centrul EUROPE DIRECT Targoviste.
Cei 150 de voluntari au plantat aproximativ 3000 de puieti (stejar, plop, salcam).
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in incercarea de a gasi un remediu pentru mediu”, ne-a declarat edilul şef al comunei Gura Ocniţei, Sorin Ioniţă.
plantare
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial