3 mai 2024
GROAZNIC! Un poliţist din Conţeşti este GRAV RĂNIT după ce un copac s-a prăbuşit peste el!

GROAZNIC! Un poliţist din Conţeşti este GRAV RĂNIT după ce un copac s-a prăbuşit peste el!

Un agent de politie din Contesti a fost grav ranit, in aceasta dimineata, de un copac care s-a prabusit peste el!

Politistul se afla pe DN 71, ce leaga Bucurestiul de Targoviste, si avea misiunea sa opreasca traficul pentru ca in zona erau taiati niste copaci de pe marginea drumului.

Agentul, in varsta de 23 de ani, a oprit masinile si s-a indreptat apoi spre locul unde muncitorii puneau la pamant un copac. Acesta a cazut exact peste el.

Martorii au sarit si l-au scos repede de sub crengi. Ranit la cap si cu un picior rupt, omul legii a fost preluat de o ambulanta si dus la un spital din Bucuresti.

Calificata drept un accident de munca, intamplarea este anchetata de colegii agentului ranit.

Muncitorii care au taiat copacul spun ca politistul nu avea ce sa caute pe langa ei mai ales ca el oprise traficul si stia exact ce urmeaza sa se intample.

“Am facut pana pomului cum se face, sa vina in partea asta, el era in partea aia, se terminase taietura si el a fugit acolo si l-a luat o craca. N-avea ce sa caute acolo”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro Gabriel Temelie, muncitorul care manuia drujba.

Totul s-a petrecut sub privirile ingrozite ale mai multor localnici. Cand l-au vazut pe agent plin de sange la cap si cu piciorul rupt au sarit sa-i dea primul ajutor.

“A fugit in colo si l-a prins. A cazut peste dansul? Da. L-a lovit destul de rau. Unde l-a lovit? In zona capului i-a luat o parte din scalp si i-a rupt un picior”, ne-a marturisit Alexandru Mihailescu.

“Ce ia venit cand era circulatia oprita, cand sa cada pomul, el a venit incoace si l-a atins, i-a luat scapul, i-a rupt piciorul drept, l-a trantit jos si piciorul asta era zob”, ne-a povestit si Maria Stanica.

Lucrarea era supravegheata si de viceprimarul localitatii. Nici el nu-si explica de ce agentul s-a dus spre copac chiar in clipa cand acesta se prabusea la pamant

“Politistul a venit, a oprit circulatia pe partea dinspre Bucuresti, a oprit din partea cealalta si dintr-o data dumnelui a venit pe marginea santului, peste drum, din cadere l-a lovit o craca. Imi pare rau, nu s-a asigurat. Cand a cazut pomul el nu avea ce sa caute aici”, ne-a precizat Cornel Ionescu.

Starea de sanatate a politistului este destul de grava, anunta medicii. El va fi bagat in sala de operatie. Intre timp ancheta continua pentru a se afla pas cu pas daca s-au respectat normele de protectie a muncii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial