19 aprilie 2024
Glodeni – VIDEO: O ceartă pornită de la o joacă de copii s-a transformat într-un scandal violent între oameni mari! O femeie a ajuns la spital!

Glodeni – VIDEO: O ceartă pornită de la o joacă de copii s-a transformat într-un scandal violent între oameni mari! O femeie a ajuns la spital!

batutaA fost un adevarat taraboi, in comuna Glodeni, din Dambovita. Si totul a pornit, se pare, de la o joaca de copii. O pensionara de 71 de ani sustine ca a fost batuta de 3 vecini, dupa ce l-ar fi dojenit pe baiatul unuia dintre ei.

batuta1“S-a ranit singura”, se apara cei acuzati, care spun ca au si martori de partea lor.

Intre timp, politistii au inceput o ancheta ca sa lamureasca cine a lovit-o pe batrana.

Batrana era singura la poarta, in momentul in care tatal copilului pe care l-a certat a venit sa-i ceara socoteala. Barbatul era insotit de doua rude.

batuta2“M-au tavalit jos, m-au strans de gat, sunt bolnava si cu inima. Daca nu venea barbatul meu, muream”, spune batrana.

Cei acuzati sustin ca sunt nevinovati si ca femeia ar fi fost cea care a pornit scandalul.

batuta4“S-a luat de mine, m-a injurat, a luat pietre, uitati-va, sunt lovit pe maini. Am martori ca n-am lovit-o eu”, se apara unul dintre cei acuzati.

batuta3Totul a pornit, culmea, de la o galceava intre copii, povestesc martorii si cei implicati in taraboi.

Batrana a ajuns in grija medicilor de la spitalul din Targoviste. Intre timp, oamenii legii au inceput o ancheta si au luat masuri.

batuta5Cei trei tineri sunt cercetati pentru loviri si alte violente. Unchiul a fost amendat cu 1000 de lei. Politistilor insa nu le este deocamdata clar cine se face vinovat in tot acest scandal.

Deocamdata, nimeni nu a depus plangere la politie in acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial