2 mai 2024
GICĂ POPESCU – “Nu există înlocuitor pentru Crăciunescu”

GICĂ POPESCU – “Nu există înlocuitor pentru Crăciunescu”

❚ Fostul căpitan al echipei naţionale spune că niciodată nu s-a pus problema ca Ghiorghi Zotic să vină preşedinte executiv lângă Turn

Preşedintele de onoare al Chindiei, Gică Popescu a recunoscut după meciul cu FC Olt că la clubul târgoviştean nu există nici un înlocuitor viabil pentru fostul preşedinte executiv Ion Crăciunescu. Fostul căpitan al echipei naţionale consideră că actualul şef al arbitrilor va fi foarte greu de înlocuit la gruparea de lângă Turn, deoarece era omul care s-a implicat cel mai mult la Chindia. De asemenea, „Baciul” a mai transmis că niciodată nu s-a pus problema ca Ghiorghi Zotic să vină vreodată preşedinte la divizionara B dâmboviţeană.

„Pe Ion Crăciunescu va fi foarte greu să-l înlocuieşti. El a fost un om care a făcut enorm pentru acest proiect şi pentru acest club. Cu siguranţă a fost pilonul principal când s-a început proiectul. Domnul Crăciunescu a fost omul care a pus suflet şi a ajutat foarte mult această echipă, iar din acest punct de vedere ne va fi extrem de dificil să îi găsim un înlocuitor. Ne este foarte greu să îi găsim un prentendent pe măsură şi o să ne gândim foarte serios la acest lucru, deoarece nu vrem să facem vreo greşeală. Până acum nu avem nici o variantă la nivelul dânsului. Există anumite posibilităţi şi aceste lucruri o să le punem la punct în această săptămână, când va trebui să ajungem la o soluţie. Ghiorghi Zotic nu a fost niciodată o variantă pentru a prelua funcţia de preşedinte la Chindia”, ne-a declarat tranşant Gică Popescu.

Popescu, nemulțumit de jocul roș-albaștrilor

Pe de altă parte, victoria la limită obţinută în final de meci de Chindia l-a mulţumit pe Gică Popescu numai într-o măsură. După spusele sale, singura mulţumire a fost doar rezultatul pozitiv, care făcut din roş- albaştrii să ajungă la al patrulea succes din campionat. În rest, a criticat în termeni duri jocul făcut de elevii lui Silviu Dumitrescu.

„Cu FC Olt a fost doar o victorie. Îmi pare rău că de fiecare dată când jucăm, trebuie să ne chinuim pentru a ajunge la victorie. Până la urmă cele trei puncte sunt importante, dar suntem departe de ce ne dorim noi în acest proiect. Eu m-aş bucura ca punctele pe care le câştigăm să le obţinem după o altă manieră de joc. Mie nu mi-a fost teamă de un meci de liga secundă, ci m-a deranjat modul de cum am luat golul, pe o greşeală de apărare, tratată cu indolenţă de jucătorii noştri. Important a fost că am reacţionat şi că am reuşit să punctăm două goluri, care ne-au făcut învingători la final. Acesta este fotbalul, meciurile trecute am pierdut puncte în ultimele minute, iar acum ne-au făcut să câştigăm toate punctele în ultimele secunde. Era nevoie de o înlănţuire de două victorii şi sperăm să facem un joc bun la Timişoara. Cea mai importantă după acest meci a fost victoria. Întotdeauna ne-am propus să fim cât mai sus cu putinţă. Suntem la trei puncte de lider, dar sper ca în curând să ne îmbunătăţim jocul, pentru că suferim mult, iar ultimele meciuri le-am câştigat destul de greu. M-aş bucura ca victoriile viitoare să le obţinem altfel”, a încheiat preşedintele de onoare al Chindiei.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial