30 aprilie 2024
Ghinion – Un şofer a fost prins de poliţişti la volan şi beat şi fără permis

Ghinion – Un şofer a fost prins de poliţişti la volan şi beat şi fără permis

Conducători auto surprinși sub influența alcoolului

În dimineața zilei de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au depistat, pe raza orașului Găești, un bărbat de 35 de ani, din Gura Foii, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere și că autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către un bărbat de 50 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în art 335 alin. (1) sau alin. (2) din Codul Penal.

De asemenea, în după-amiaza zilei de ieri, polițiștii de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Malu cu Flori, s-a produs un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 53 de ani, ar fi condus un autoturism pe drumul național 72A, din direcția Târgoviște către Câmpulung, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism staționat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial