19 mai 2024

Gheboieni – S-a urcat la volan, dar a uitat ce era esenţial – NU AVEA PERMIS!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DN 72 A, în localitatea Gheboieni, o autotutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din Tătărani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţinea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”.

Totodată, un alt tânăr de 27 de ani, din Dragomireşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un moped pe raza localităţii Decindeni, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din cercetări a reieşit că mopedul condus nu era înregistrat în circulaţie.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial