28 aprilie 2024
Găești – Edilul șef are bătăi de cap din cauza apei!

Găești – Edilul șef are bătăi de cap din cauza apei!

“Avem probleme cu calitatea apei. Lucrările nu sunt terminate. Avem o staţie de deferizare care nu a fost pusă în funcţiune, deşi a fost recepţionată.

Aşa am găsit situaţia şi căutăm acum soluţii. Este o încurcătură tot de natură financiară, pentru că firma care a avut efectiv contractul nu a plătit firmei care a furnizat instalaţia, pentru că aici este vorba de o instalaţie.

Firma care a furnizat instalaţia nu vine s-o pună în funcţiune. Este un program pe care numai ei îl deţin. În ceea ce priveşte Staţia de deferizare, trebuie să avem negocieri cu firma respectivă. Să vedem cum îi dăm drumul.

În ceea ce priveşte partea de reţele, mai sunt unele branşamente nefăcute pe nişte străzi, pentru că nu au mers până la capăt, fie din cauza proiectului, fie din cauza constructorului. Şi dacă rămân 2-3 case nealimentate, sunt reţele întregi care nu pot fi utilizate până nu se face prelungirea.

La capitolul apă sperăm ca până la sfârşitul toamnei să putem avea o apă de calitate”, spune Dan Iacobuţă, primarul de la Găeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial