5 mai 2024
Găeşti – De braţul legii să te fereşti!

Găeşti – De braţul legii să te fereşti!

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia depistării persoanelor care se sustrag executării pedepselor privative de libertate

Ieri, 17 martie 2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat şi reţinut pe raza comunei Costeştii din Vale pe numitul M.V., de 32 de ani, din aceeaşi comuna, pe numele căruia Judecătoria oraşului Găeşti a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 7 luni pentru săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped de art. 208 alin.1, 209 alin. 1 lit. e) şi i) din Codul Penal.

Numitul M.V. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

În urma unei acţiuni organizate pe linia asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza Municipiului Târgovişte poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.250 de lei

În data de 16/ 17 martie 2013, 50 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale au acţionat în sistem integrat pe raza de competenţă, pentru asigurarea vizibilităţii poliţiei în mediul stradal şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natura penală şi contravenţională.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat un număr de 79 de sancţiuni contravenţionale, din care 63 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie conform O.U.G 195/2002, 14 pentru sancţionarea unor fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice în conformitate cu Legea 61/1991, valoarea totală a acestora însumând 10.250 de lei.

Poliţiştii rutieri au procedat la sancţionarea a 8 conducători auto pentru exces de viteză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial