20 aprilie 2024
Gest neaşteptat făcut de deţinuţii de la Găeşti!

Gest neaşteptat făcut de deţinuţii de la Găeşti!

dulciuriComunicat de presă

Activităţi pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului

la Penitenciarul Găeşti

Miercuri, 1 iunie, Penitenciarul Găeşti a desfăşurat o activitate, în cadrul proiectului „Copil şi copilărie”, la Complexul de Servicii Sociale Găeşti. Acţiunea a constat în oferirea de pachete cu dulciuri, fructe şi suc tuturor copiilor din centru, pachete cumpărate de către deţinuţi de la magazinul penitenciarului. Tot în cadrul proiectului, vineri, 3 iunie, 15 copii ai unora dintre deţinuţii cu o situaţie socială şi materială precară, vor primi, prin sectorul vizita, pachete cu dulciuri, materiale de igienă individuală şi articole de îmbrăcăminte din partea Asociaţiei ProDeo Romania, cu care penitenciarul derulează, în parteneriat, proiecte de educaţie morală.

Scopul activităţilor circumscrise proiectului „Copil şi copilărie” au vizat crearea şi promovarea unui cadru festiv pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului prin sensibilizarea deţinuţilor în legătură cu problematica copiilor.

  Pentru mai multe informaţii desemnăm ca persoană de contact purtătorul de cuvânt al instituţiei, agent şef principal Florin ISPAS tel.mobil 0744/656 139, e-mail: florin.ispas@anp.gov.ro.

Cu deosebită stimă,

pentru Comisar şef de penitenciare Gheorghe ANGHEL,

directorul Penitenciarului Găeşti, semnează comisar de penitenciare Eliza VULPESCU, Şef Serviciu Reintegrare Socială

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial