1 mai 2024

GATA CU JOACA! Adrian Ţuţuianu, ÎN RĂZBOI cu aleşii penali!

www.mariusbuga.ro_images_atutuianu“S-a obţinut o hotărâre judecătorească de dizolvare a Consiliului Local de la Răzvad, deşi suntem la doi ani de la alegeri.

Foarte activ pe subiectul acesta este dl primar Coman de la Răzvad. Sunt foarte multe lucruri în neregulă la Primăria Răzvad şi vom face acest demers, când vom pune pe hârtie, nu numai pentru Răzvad, ci pentru mai multe localităţi, solicitarea către Curtea de Conturi a României de a verifica anumite acte şi fapte juridice produse în perioada 2008-2012.

Camera de Conturi Dâmboviţa nu a verificat aspecte grave de încălcare a legii şi de prejudiciere a bugetelor locale în mai multe localităţi unde au funcţionat primari ai PDL, care astăzi sunt pe la PDL, PMP.

Vom sesiza aspecte care ţin de activitatea foştilor primari de la Cândeşti, Răzvad, dar şi aspecte care ţin de activitatea actualilor primari de la Gura Foii, Butimanu, pentru că sunt lucruri cu totul şi cu totul deosebite, care nu au primit răspuns de la instituţiile statului.

Vă dau exemplu de la Cândeşti, unde primarul şi-a permis, pe o sumă modică, să înstrăineze o parte din islazul comunal şi pe bani publici să realizeze drumul de acces către proprietatea privată a unei persoane care desfăşoară acolo nişte activităţi cu caracter comercial. Lucrul acesta nu poate fi acceptat şi nu putem primi lecţii de la asemenea indivizi.

Legat de Răzvad, am aici un contract între Consiliul Local Răzvad, reprezentat de Coman Petre, şi SC Liceenii SRL, reprezentată de Coman Dragoş, fiul său, pentru perioada 2010-2011.

Avem toate documentele de plată făcute către această firmă, avem documente care arată că această firmă a lucrat şi pentru deszăpeziri la comuna Răzvad în aceeaşi perioadă, pentru nişte preţuri foarte umflate.

Sunt cheltuieli de peste 300 milioane lei. Suntem toţi la curent cu activitatea ANI! De la distanţă cine vede aceste documente poate să constate că dl Coman Petre s-a aflat într-o situaţie de gravă incompatibilitate şi conflict de interese.

În al doilea rând, conflictul de interese nu e doar de natură administrativă, este de natură penală”, a ţinut să mai remarce preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

Sper ca IJP Dâmboviţa să-şi facă timp să rezolve lucrarea înregistrată în anul 2013 pe acest subiect. Suntem în 2014, iar ultimele relaţii furnizate de Primăria Răzvad pe acest subiect sunt din 22 noiembrie 2013.

Mi-e greu să înţeleg de ce trenează pe lucruri care sunt foarte limpezi. Pot să constat că anumite cauze care privesc pe Simion Bogdan sau, acum, pe Coman Petre nu-şi găsesc un răspuns la instituţiile statului, iar lucrul acesta nu este normal”, a dezvăluit preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial