2 mai 2024
GATA CU AŞTEPTAREA! Săptămâna viitoare, Complexul de Nataţie Târgovişte îşi deschide porţile!

GATA CU AŞTEPTAREA! Săptămâna viitoare, Complexul de Nataţie Târgovişte îşi deschide porţile!

compl-turism„În acest moment suntem la faza de autorizări şi de recepţii. De trei zile, la Complexul de Nataţie se fac recepţiile. Se fac probele tehnologice la ceea ce înseamnă instalaţii de clorinare, instalaţii de tratare a apei, evacuarea apelor din Bazin…

În funcţie de rezultatele acestor probe, săptămâna viitoare probabil Complexul de Nataţie urmează să fie inaugurat. Vor exista câteva panouri la intrările în oraş cu privire la Complexul de Nataţie, vom avea şi 20 de indicatoare în municipiul Târgovişte, menite să popularizeze deschiderea Complexului Turistic de Nataţie, cu menţiunea că vor fi funcţionale în momentul în care inaugurăm toate facilităţile prevăzute la Complex, zona de ştrand, terenurile de tenis, terenurile de fotbal, bazinul acoperit.

În bazinul acoperit vrem să organizăm în fiecare week-end competiţii de gen, începând de la competiţiile pentru amatori până la profesionişti, competiţii destinate copiilor, vom avea bonusuri, intrări gratuite, abonamente gratuite lunare.

Vrem să asigurăm o deschidere foarte mare a Complexului de Nataţie către cetăţeni. Vor exista şi zone de alimentaţie publică, în primă fază pentru acest sfârşit de sezon vom avea nişte zone de alimentaţie mobile, urmând ca începând de anul viitor să scoatem la licitaţie 5 spaţii pe care le avem deja stabilite, inclusiv cu utilităţile aduse undeva pe zona de ştrand şi de asemenea cred că mai sunt două sau trei spaţii în incinta Complexului.

Deocamdată vom asigura zona de alimentaţie publică dar pentru această perioadă cât mai avem deschis Complexul de Nataţie, urmând ca anul viitor să scoatem la licitaţie publică, toate concesiunile care vor fi acordate acolo vor fi date în baza licitaţiei în vigoare şi în funcţie de hotărârea Consiliului Local care reglementează tarifele pentru concesiuni care sunt în vigoare în acest moment”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial