26 aprilie 2024
Ce se întâmplă pe strada 8 Martie, în Târgovişte!

Ce se întâmplă pe strada 8 Martie, în Târgovişte!

asf-tgv„Este o lucrare de investiţii care vizează încă una din zonele pe PIDU B care nu a fost cuprinsă în proiectul de reabilitare.

Este vorba de Strada 8 Martie, dar proiectul este mai complex, vizează toată această zonă care nu a fost reabilitată prin PIDU B.

Avem aproximativ 5000 de metri pătraţi de asfaltat, de asemenea sunt lucrări importante de ridicare la cotă, preluarea apelor pluviale, egalizări…

Sperăm ca într-o săptămână- două să finalizăm şi această lucrare, urmând ca eforturile noastre să se concentreze pe microraioanele V şi IV, unde administraţia publică locală nu a mai intervenit de foarte mult timp. În acest moment lucrările se ridică undeva la 400.000 lei, incluzând şi lucrările de amenajare cu pavele a trotuarelor, dar şi lucrările de asfaltare,. Sigur că devizul poate suferi modificări, în funcţie de ceea ce se găseşte în teren.

Câţiva dintre beneficiarii din această zonă au refuzat să-şi înalţe uşile la garaj, a trebuit să spargem noi, mai sunt câteva aspecte de natură să modifice puţin devizul.

Vrem ca această zonă să arate foarte bine şi sunt convins că vom reuşi. Lucrările sunt realizate de Municipal Construct şi de societatea cu care avem contract”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial