28 septembrie 2022

GAL Dealurile Sultanului anunță lansarea primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M6/3A

galAPEL DE SELECTIE M6/3A

-varianta simplificata-

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte:M6/3A -1/19-24.06.2019

Data publicării: 24.06.2019

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M6/3A -”Sprijin pentru mențiunea de calitate facultativă ”produs montan””.

I. Data lansării apelului de selecție: 24.06.2019

II. Data limită de depunere a proiectelor: 09.08.2019

III. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09,00 16,00.

IV. Beneficiari eligibili:

Beneficiarii sprijinului public sunt fermierii (cu excepția persoanelor fizice neautorizate) și grupurile de fermieri legal constituite, care își desfășoară activitatea în teritoriul GAL Dealurile Sultanului și participă pentru prima dată la acordarea dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultativă ”PRODUS MONTAN”.

Produsul montan este un produs destinat consumului uman, în cazul căruia:

-materiile prime, dar și furajele pentru animalele de fermă provin în principal din zona montană a GAL Dealurile Sultanului;

-în cazul produselor prelucrate, prelucrarea are loc, de asemenea, în zona montană a GAL Dealurile Sultanului.

Zona montană a teritoriului GAL Dealurile Sultanului este arealul administrativ al următoarelor localități: Valea Doftanei, Secăria, Comarnic, Talea, Adunați, Provița de Sus, Provița de Jos, Vișinești, Vârfuri, Valea Lungă și Iedera.

V. Fondul disponibil alocat pentru această sesiune:

-Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 20.000 euro

-Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 4.000 Euro

VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:

Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 8,30-16,30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro

VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsuriisunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro

VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanuluieste disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M6/3A.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial