19 aprilie 2024

Găeşti – Trei indivizi au fost reţinuţi de poliţişti pentru furturi comise prin metoda “distragerii atenției”

mistret9Pe parcursul zilei trecute, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei tineri bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Astăzi, 15 noiembrie, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă.

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă.

Aceștia sunt bănuiți că, în perioada mai-octombrie a.c., prin metoda, ar fi sustras diferite bunuri din autovehicule, faptele fiind comise pe principalele drumuri naționale și autostrăzi din țară.

sursa – IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial