1 mai 2024
Găeşti – Prins în flagrant în timp ce dădea atacul la grădiniţă!

Găeşti – Prins în flagrant în timp ce dădea atacul la grădiniţă!

sock.ro_images_gradinitaputu1Surprins în flagrant în timp ce sustrăgea din interiorul unei unităţi de învăţământ preşcolar

În cursul nopţii de 12/13 iulie, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale  din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au surprins în flagrant un tânăr, de 26 de ani, din localitate, în timp ce sustrăgea din interiorul unei grădiniţe mai multe bunuri.

De asemenea, în urma percheziţiei corporale, poliţiştii au depistat asupra tânărului un obiect tăietor-ascuţit, ascuns în zona gambei.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

www.mariusbuga.ro_images_graraz6Patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii dâmboviţeni pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit pentru control, pe raza comunei Butimanu, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Totodată, doi conducători auto, de 32 şi 42 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii rutieri conducând autovehicule pe drumurile publice, deşi aveau exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată, respectiv anulată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, respectiv “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, un bărbat de 47 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pe raza localităţii Dumbrava, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului”.

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieWeekend de acţiune pentru poliţiştii dâmboviţeni

În perioada 11-13 iulie a.c., peste 160 de poliţişti dâmboviţeni au acţionat suplimentar faţă de dispozitivele curente de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii au controlat 60 de societăţi comerciale şi 109 autovehicule şi au efectuat 24 de filtre şi razii.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 6 infracţiuni în flagrant delict, din care 5 la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

De comiterea infracţiunilor sunt bănuite 4 persoane, dintre care una a fost reţinută.

Totodată, poliţiştii au aplicat 377 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 58540 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 309 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice,  din care 161 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 2 pentru consum de alcool.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial