25 aprilie 2024
Găeşti – L-au amendat cu 30 de mii de lei şi i-au confiscat maşina, după ce şi-a aruncat gunoiul pe câmp

Găeşti – L-au amendat cu 30 de mii de lei şi i-au confiscat maşina, după ce şi-a aruncat gunoiul pe câmp

Prins în flagrant în timp ce arunca gunoiul pe câmp, un dâmboviţean a fost amendat cu 30 de mii de lei şi a rămas şi fără maşină!

S-a întâmplat pe raza oraşului Găeşti, unde cei de la primărie, alături de comisari ai Gărzii de Mediu, l-au surprins pe individul care îşi lăsase resturile menajere la întâmplare.

“După cum ați observat, de 2 luni desfasurăm o amplă acțiune de curățenie. Au fost ridicate sute de camioane și remorci de tractor cu gunoaie din zonele sensibile ale orașului: CIA, balastieră, calea ferată, fosta regie a tutunului, canalul de la Arsuri și altele.

De asemenea de 2 săptămâni luăm de la gospodării crengile din livezi, coardele de vie, butașii de la trandafiri. Toate acestea din dorința de a avea un oraș cât mai curat. Efortul financiar nu este de neglijat.

Am cerut poliției locale să- și intensifice activitatea pentru depistarea celor care aruncă gunoaiele și într-o acțiune comună cu Garda de Mediu Dâmbovița a fost surprins un cetățean care descărca pe câmp dintr-o mașină gunoi menajer, sticle de plastic și alte materiale.

Garda de mediu a aplicat o amendă de 30.000 lei și a confiscat mașina. Fac apel la dumneavoastră, ca atunci când vedeți asemenea situații să ni le semnalaţi.

Voi iniția un proiect de hotărâre pe care îl voi prezenta Consiliului Local de majorare a amenzilor pe mediu!”, a anunţat primarul Grigore Gheorghe.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial