2 mai 2024

Găești – Dubele poliției, pe urmele paznicilor!

politie-scandal-barAcţiune a poliţiştilor dâmboviţeni pe linia verificării modului de asigurare cu pază a societăţilor comerciale !

 

În cursul nopţii  de 06/07 august 2014, în intervalul orar 22:00-04:00,  poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică în colaborare cu poliţiştii găeşteni au executat o acţiune pe linia verificării modului de asigurare cu pază a societăţilor comerciale pe raza oraşului Găeşti şi a comunelor arondate.

 

Astfel, au fost verificate 12 obiective şi controlaţi 13 agenţi de pază, fiind constatată o infracţiune la Legea 333/2003.

 

În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, a căror valoare se ridică la peste 4 600 de lei.

 

 

Transportatorii de legume, în atenţia poliţiştilor din Titu

 

poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, au depistat pe DN 7, pe raza localităţii, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 38 de ani, în timp ce transportau cantitatea de 1200 de kiograme de cartofi, fără a deţine documente justificative de provenienţă.

 

Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar întreaga cantitate de cartofi a fost ridicată în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial