27 iulie 2024
Găești – Călători transportați cu microbuzul de marfă

Găești – Călători transportați cu microbuzul de marfă

Călători transportați cu microbuzul de marfă! Este descoperirea făcută de polițiștii din Găești, în această dimineață, în urma unui control în trafic.

”În această dimineață, 11 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe str. 13 Decembrie, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din Bolintin-Vale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta ar fi efectuat transport de persoane, pe ruta Bolintin-Vale – Găești, cu o autoutilitară destinată transportului de mărfuri, fiind efectuate modificări neomologate, respectiv montarea unor banchete din lemn.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 870 de lei, iar, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea certificatului și placutelor cu număr de înmatriculare.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru transportul de persoane contra cost fără a deține autorizație. Totodată, s-a dispus și suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial