28 martie 2024
Gabi Boriga, alături de “ProSport Cu Bicicleta La Munte!”

Gabi Boriga, alături de “ProSport Cu Bicicleta La Munte!”

bici1“I-am intampinat la Targoviste, in Curtea Domneasca, pe ciclistii participanti la cea de-a doua editie a evenimentului “Cu bicicleta la Munte”.

Felicitari tuturor ciclistilor. Sunteti super oameni!

Felicitari, Lucian Mandruta! Felicitari, Ciprian Prisacaru!”, spune Gabriel Boriga, consilier in cadrul Primariei Targoviste.

ProSport continuă seria evenimentelor sportive dedicate pasionaţilor de sport şi de mişcare, care doresc să evadeze din rutina zilnică şi să aibă un stil de viaţă activ şi sănătos.

Astfel, propunerea ProSport Cu Bicicleta La Munte îmbină ideea de mişcare cu ineditul unui eveniment de week end ce se află deja la a doua ediţie. Pasionaţii mersului pe două roţi sunt invitaţi într-o nouă aventură: două zile de pedalat, de la Bucureşti la Sinaia şi retur. În afară de beneficiile aduse de practicarea sportului în aer liber, participanţii vor trăi experienţe inedite, vor lega prietenii şi vor aduna amintiri deosebite. Exemplul oferit de Lucian Mîndruţă, iniţiatorul acestor deja binecunoscute plimbări, a dat roade, astfel încât din ce în ce mai mulţi români încep acum să aleagă vacanţele călare pe şaua bicicletei.

Anul acesta, Carrefour este partener principal al acestui proiect plin de energie, proiect ce promovează mersul pe bicicletă ca stil de viaţă sănătos. Plecarea se va face de la Carrefour Colosseum – Şos. Chitilei, sâmbătă dimineaţă, la ora 9:00. Partenerul Carrefour vor organiza în acest sens în parcare un mini punct de vânzare, de unde participanţii îşi vor putea face ultimele cumpărături (diverse alimente şi energizante pentru un plus de energie pe traseu), dar şi unele echipamente şi consumabile pentru biciclete din oferta de articole sportive.

Renault va pune la dispoziţie maşinile oficiale ale evenimentului, care vor însoţi şi vor proteja caravana. Patru maşini Renault vor parcurge traseul alături de biciclişti, asigurându-se că totul decurge conform planului.

La Târgovişte, bicicliştii au fost întâmpinaţi de vice-primarul municipiului, prof. Ciprian Prisăcaru şi au făcut o mică pauză de hidratare în Complexul Muzeal Curtea Domnească şi fotografii la Turnul Chindia.

Participanţii vor fi întâmpinaţi la destinaţie, în Sinaia, cu un Beer Party oferit de Ciuc Natur Radler. Astfel, după o aproape 150 de km de pedalat, aceştia se vor putea răcori cu un Ciuc Natur Radler Lemon sau cu un Ciuc Radler Mere Roşii.

biciAsistenţa tehnică de pe traseu va fi asigurată de partenerul Giant.

Unul dintre participanţii la această expediţie este şi Geo Culda. Geo este  fondator al asociaţiei Bate Şaua Să Priceapă Iapa (www.batesaua.ro, în 2004) şi al Federaţiei Bicicliştilor din România (www.biciclişti.ro, în 2007) si de-a lungul anilor a demonstrat că prin puterea exemplului se poate schimba mentalitatea românilor cu privire la utilizarea bicicletei şi în turele de lung parcurs. Aflaţi la prima participare pe ruta Bucureşti – Târgovişte – Sinaia, el şi Elena, soţia lui, vor pedala alături de caravana în acest weekend.

Prin Centrul de Închiriere Biciclete BateŞaua, Geo îi poate ajuta pe pasionaţii de excursii pe două roţi, asigurând şi biciclete la un preţ redus celor care vor să pedaleze două zile pe o bicicletă performantă, încercând să demonstreze că plăcerea de a pedala se amplifică şi prin calitatea bicicletei.

Din partea Organizatorilor, fiecare dintre participanţi va primi un kit format din: tricoul oficial al evenimentului, materiale promoţionale din partea sponsorilor, logistica expediţie (pauze de hidratare şi de alimentare pe traseu, însoţire poliţie, ambulanţă, autocar pentru abandonişti şi camion pentru bicicletele lor), o noapte de cazare în Sinaia – Hotel New Montana, cină la Sinaia, premii în seara festivă, precum şi o petrecere de neuitat la sosirea în Sinaia. In cadrul acestei seri, HTC Romania va organiza o  tombolă unde va oferi un smartphone HTC Desire 816, visul împătimiţilor de fotografie.

Pachetele de participare se vor acorda vineri, 4 iulie, la sediul ProSport (Str. Aurel Vlaicu, Nr. 62-66, Sector 2, Bucureşti), între orele 10:00 şi 18:00. Tot până mâine se vor putea face şi ultimele înscrieri pe site-ul www.cubicicletalamunte.prosport.ro sau la telefon 0318.257.166.

În cele două zile de mers Cu Bicicleta la Munte, participanţii vor avea de străbătut aproape 300 de KM, pe traseul Bucureşti-Târgovişte-Sinaia şi retur.

ProSport vă încurajează să participaţi la “ProSport Cu Bicicleta La Munte” sau măcar să folosiţi bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial