26 aprilie 2024
FUGARI CAPTURAŢI, la Fieni şi Moreni!

FUGARI CAPTURAŢI, la Fieni şi Moreni!

Poliţiştii au depistat un bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare

La data de 03 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni-Formaţiunea Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 29 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare.

Tânărul a fost cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii au procedat la reţinerea şi depunerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, urmând ca astăzi, 04 februarie 2014, să fie prezentat Curţii de Apel Ploieşti .

Alţi doi bărbaţi care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate au fost depistaţi de poliţiştii morenari

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni l-au depistat pe numitul M.G, de 42 de ani, din comuna Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Moreni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani de detenţie.

Bărbatul a fost cercetat pentru săvârşirea unor furturi din anexe gospodăreşti, comise în cursul anului 2012.

Un alt tânăr, de 28 ani, din comuna I.L.Caragiale, cercetat sub aspectul săvărşirii infracţiunii de „ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faţă de care Judecătoria Moreni a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 4 luni, a fost depistat de poliţiştii morenari.

Cei doi bărbaţi au fost depuşi în vederea încarcerării în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Suspect de furt, arestat preventiv!

În cursul nopţii de 01/02 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi că persoane necunoscute sustrag cablu electric din incinta unei societăţi.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost depistate trei persoane, având asupra lor mai multe cabluri electrice cu inserţie de cupru, în timp ce se deplasau pe câmpul din zona societăţii.

Poliţiştii au procedat la prinderea unuia dintre suspecţi, identificat în persoana numitului M.C., de 25 de ani, din comuna Doiceşti.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, faţă de acesta s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării celorlalţi doi suspecţi şi probării întregii activităţi infracţionale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial