3 mai 2024
FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR! Gică Popescu plăteşte salariile la Chindia

FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR! Gică Popescu plăteşte salariile la Chindia

Gică Popescu și Mihai Neguț au mers împreună și la Hamburg

❚ Jucătorii îşi vor primi zilele acestea chiar şi drepturile băneşti pentru luna ianuarie

Mihai Neguţ, preşedintele Chindiei, a mers împreună cu Gică Popescu şi Gică Hagi la Hamburg, unde a avut loc un meci amical caritabil între o echipă All-Time a clubului local şi o selecţionată mondială a prietenilor lui Zinedine Zidane. În formaţia de vedete de talie internaţională s-a numărat şi preşedintele de onoare al Chindiei, alături de alte nume colosale precum Ronaldo, Figo, Nedved, Cannavaro sau Drogba, antrenor fiind sârbul Bora Milutinovici.

„A fost foarte frumos la Hamburg, lume multă, vedete pe metru pătrat, ba chiar am jucat şi eu un meci tare lângă un grătar cu cârnaţi”, ne-a dezvăluit preşedintele Neguţ, care în tinereţe a practicat voleiul la Tricolorul Ploieşti. Distracţia va continua pentru şeful Chindiei, care va petrece de Sărbători în Dubai două săptămâni de vis, alături de soţie şi de fetiţa sa de 12 ani, Catinca Maria.

Neguț nu se bagă peste antrenori

Antrenorii Chindiei se vor întâlni în această perioadă cu preşedintele de onoare Gică Popescu, pentru a evalua lotul şi pentru a stabili lista de transferuri pentru returul de campionat. „Tot ce ţine de lot e problema antrenorilor şi a lui Gică, pe mine mă interesează să aduc bani la echipă şi, deocamdată, am atras un sponsor foarte puternic, care ne va ajuta cu anumite produse. Până pe 20 decembrie fotbaliştii îşi vor primi chiar şi banii pe care îi luau în mod normal în luna ianuarie, asta pentru a putea petrece liniştiţi aceste Sărbători”, ne-a transmis Mihai Neguţ, care ne-a dezvăluit şi cine achită salariile la Chindia.

„Vă daţi seama că aceşti bani vin în marea lor parte de la Gică, dar avem speranţe ca pe viitor să mai apară şi alţii. Chiar şi Consiliul Judeţean sau Consiliul Local sprijină echipa, însă banii care vin de aici nu pot fi folosiţi decât în anumite scopuri”. Jucătorii Chindiei vor relua pregătirile pe 9 ianuarie, sub comanda lui Silviu Dumitrescu.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial