28 martie 2024
FOTO/VIDEO: Scandal cu topoare, la drumul mare, în Dumbrava! „Era plin de sânge”

FOTO/VIDEO: Scandal cu topoare, la drumul mare, în Dumbrava! „Era plin de sânge”

Trei bărbați din Dâmbovița sunt cercetați de poliție, în urma unui incident violent petrecut în plină stradă. Indivizii i-ar fi atacat cu bâtele și topoarele pe alţi trei tineri. Scandalul ar fi pornit de la o femeie, spun anchetatorii.

Atacul s-a produs după lăsarea serii, la intrarea în localitatea Dumbrava. Unul dintre cei implicați în conflict i-ar fi făcut avansuri unei tinere, iar iubitul ei a vrut să-l pună la punct. După un schimb de replici dure, pe internet, şi-a luat doi amici şi s-a dus să îşi facă dreptate. În încăierare, doi vecini de-ai celui vizat au fost şi ei loviţi cu topoarele.

Andrei Eduard Vintilă, victimă: „Au venit unii cu bâte, cu topoare şi au început să dea. Nu aveam nicio treabă, noi veneam de la bâlci.”

Rudele celor răniți au sunat la ambulanță.

Niculina Vintilă, bunica tânărului rănit: „Era plin de sânge, a umblat cu sângele târâş până în bucătărie. La 11 noaptea să te trezeşti că te omoară în curtea ta, a fost aici, la vecinul ăsta”

Elena Vintilă, mama tânărului rănit: „Dintr-o dată s-au trezit cu nişte indivizi care au ieşit dintr-o maşină şi i-au luat la bătaie, cu toporul, cu bâta.”

Una dintre victime, grav rănită, a rămas internată în spital.

Dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: „S-a prezentat cu un traumatism cranio-cerebral major, iar celălalt, de 26 de ani, a suferit o plagă tăiată la nivelul gambei.”

În focul luptei, două maşini parcate pe marginea drumului au fost avariate cu topoarele. Agresorii trebuie să dea acum explicații la poliție.

Cei trei indivizi sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Unul dintre ei se află deja sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Ceilalţi doi urmează să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

sursa – ŞtirileProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial