19 aprilie 2024
FOTO/VIDEO: Razie de amploare, aseară, pe drumurile din Dâmboviţa

FOTO/VIDEO: Razie de amploare, aseară, pe drumurile din Dâmboviţa

În noaptea de 19 spre 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și de la Serviciul Rutier, împreună cu efective de la polițiile municipale și orășenești, au organizat o razie în județul Dâmbovița pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație.

De asemenea, a fost verificat modul în care sunt respectate măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii virusului SARS-Cov2. La activitate au participat și jandarmi.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 560 de sancțiuni contravenționale, dintre care 72 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 163 conform Legii nr.61/1991 privind pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 314, au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere, în conformitate cu prevederile O.U.G nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 141.965 de lei.

Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

sursa – IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial