26 aprilie 2024
FOTO/VIDEO: Accident la Răzvad. O şoferiţă şi fetiţa ei, de 6 ani, au ajuns la spital

FOTO/VIDEO: Accident la Răzvad. O şoferiţă şi fetiţa ei, de 6 ani, au ajuns la spital

O şoferiţă şi fetiţa ei, de 6 ani, au fost rănite într-un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 72, între Târgovişte şi Ploieşti. Femeia i-a povestit soţului ei că la un moment dat i s-a blocat direcţia maşinii şi nu a mai reuşit să controleze volanul.

Autoturismul a ajuns în şanţul de marginea drumului, iar în urma impactului violent air bag -urile s-au deschis. Echipajele de la ambulanţă au ajuns acolo şi le-au acordat ajutor femeii şi fiicei ei, apoi le-au dus la spital.

Accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Răzvad, spre Târgovişte. Şoferiţa, de 35 de ani, era în autoturism împreună cu fiica sa. Soţul tinerei era într-o altă maşină în spate. Accidentul s-a produs chiar sub privirile lui.

Localnicii povestesc că au auzit o bubuitură puternică în drum şi au ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Le-au sărit imediat în ajutor femeii şi copilei.

Şoferiţa şi fetiţa ei au fost preluate de echipajele de la ambulanţă şi transporatate de urgenţă la Spitalul judeţean din Târgovişte, unde primesc îngrijiri medicale şi sunt investigate. La faţa locului, poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să lămurească exact din ce cauză s-a produs accidentul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial