25 aprilie 2024

Fotbaliștii de la Urban Titu, program infernal în următoarele zile!

meciurFotbaliştii de la Urban Titu au parte de un program infernal în următoarele şase zile.

Pe lângă obişnuitele şedinţe de pregătire, elevii lui Rică Neaga sunt nevoiţi să efectueze vizita medicală (marţi şi miercuri, la Policlinica Vitan, din Bucureşti), să dispute trei meciuri amicale, iar de joi, să intre în cantonamentul centralizat ( Baza Sportivă de la Hagioaica).

Primul test de verificare din această săptămână va fi susţinut împotriva lui FC Clinceni, mâine, de la orele 18.00. Cum ilfovenii nu au fost lăsaţi de autorităţi să joace pe arena „Nicolae Dobrin” din Piteşti, jocul se va disputa la Curtea de Argeş, pe stadionul „Municipal”.

Alte două amicale pe care Urbanul le susţine în această săptămână, cele cu FC Olt Slatina (miercuri) şi Atletic Bradu (sâmbătă) nu vor mai avea loc pe „Orăşenescul” din Titu, aşa cum se stabilise iniţial, ci pe terenul formaţiilor adverse.

La antrenamentul de astăzi, conducerea tehnică a testat mai mulţi jucători care s-au aflat în probe la divizionara C dâmboviţeană. Lotul de jucători pe care Neaga va miza în cantonamentul centralizat va fi definitivat la sfârşitul meciului cu FC Olt Slatina.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial