19 aprilie 2024
Fotbal: Când încep meciurile din Liga I şi cele mai mari campionate ale Europei

Fotbal: Când încep meciurile din Liga I şi cele mai mari campionate ale Europei

fotbalCu toate ca cea mai mare competitie a acestui an, Campionatul Mondial de Fotbal, a luat sfarsit, iar marele trofeu a fost castigat de Franta, nu inseamna ca iubitorii acestui sport nu vor avea ce sa mai urmareasca in perioada care urmeaza. Meciurile din Liga I din Romania, insa si cele mai importante Ligi Europene sunt pe cale sa inceapa!

Vrei sa afli toate noutatile cu privire la meciurile care urmeaza? Citeste pana la final acest articol si o sa afli tot ceea ce te intereseaza! De asemenea, cauta detalii despre case de pariuri daca vrei sa obtii castiguri frumoase odata cu inceperea campionatelor interne de fotbal!

liga1Iata cele mai importante detalii despre campionatele care sunt pe cale sa inceapa:

Liga I din tara noastra

Mai sunt numai cateva zile pana se da startul primului meci din prima Liga I! Aceasta va debuta pe 20.07.2018, la orele 21.00, cu duelul dintre castigatoarea campionatului anterior, CFR Cluj, si FC Botosani. Bineinteles ca cea dintai este favorita, avand in vedere rezultatele obtinute anterior, insa in fotbal nu se stie niciodata cum se va termina un meci. De aceea, daca esti interesat de pariere, intra pe unibet si vezi care sunt cotele fiecareia dintre aceste echipe, astfel incat sa fii sigur ca le prinzi pe cele mai bune! Nu in cele din urma, tine cont ca urmeaza meciuri tari inca din prima etapa, precum cel dintre Astra si FCSB si urmareste cu interes meciurile noilor promovate, FC Hermannstadt si Dunarea Calarasi, intrucat au demonstrat ca sunt doua echipe puternice.

Ligue 1 si Premier League

serieaDin luna august, mai exact de pe data de 10, incep in acelasi timp doua dintre cele mai tari campionate ale Europei: cel din Franta si cel din Anglia. Ambele sunt asteptate cu sufletul la gura de catre fanii celor mai mari echipe, mai ales ca inca din prima etapa sunt dueluri tari, precum cel dintre Nantes si Monaco, respectiv Manchester City cu Arsenal sau Liverpool cu West Ham. Fara indoiala ca atat fanii englezi, cat si cei francezi vor umple stadioanele inca de la primele meciuri disputate de catre echipele lor favorite.

laligaSerie A si La Liga

Este cert ca pentru fanii spanioli, La Liga nu va fi aceeasi fara Cristiano Ronaldo, mai ales din prisma celor mai disputate partide, si anume cu cea mai mare adversara, Barcelona. In acelasi timp, pentru fanii lui Juventus, din Serie A, acest jucator va aduce multa bucurie! Ambele campionate incep de pe data de 19.08.2018, insa nu au fost inca stabilite primele confruntari, jucatorii bucurandu-se inca de vacanta bine meritata.

Asadar, fii cu ochii pe televizor, intrucat Liga I este pe cale sa inceapa! Urmareste competitiile si sustine-ti echipa favorita. De asemenea, nu uita ca in doar cateva saptamani vor incepe si competitiile din Franta si Anglia, precum si din Spania si Italia. Avand in vedere transferurile verii, se anunta meciuri spectaculoase!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial