7 mai 2024
Florin Popescu NU mai e preşedinte al PDL Dâmboviţa! Vezi de ce şi pentru cât timp!

Florin Popescu NU mai e preşedinte al PDL Dâmboviţa! Vezi de ce şi pentru cât timp!

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma speculaţiilor apărute în spaţiul public ,alimentate de adversarii politici, privind aşa-zisa demitere a domnului Florin Popescu din funcţia de Preşedinte al Organizaţiei PDL Dâmboviţa, facem următoarele precizări:

– în urma şedinţei Biroului Judeţean PDL din data de 10 octombrie 2012, Florin Popescu a predat atribuţiile de preşedinte, pe timpul campaniei electorale, domnului doctor Jean Popescu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PDL. Florin Popescu a luat această decizie pentru a se putea implica total în campania electorală din colegiul 4 Târgovişte, unde candidează pentru postul de deputat. În aceste condiţii, era nevoie ca altcineva să coordoneze campania electorală pentru întreg judeţul Dâmboviţa ;

– nu este pentru prima dată când adversarii politici creează astfel de diversiuni. Vă amintiţi, probabil, cum s-a vehiculat faptul că Florin Popescu a făcut infarct, după alegerile locale din luna iunie.

Diversiunea creată acum vrea să abată atenţia de la gravele probleme cu care se confruntă U.S.L. Dâmboviţa: anchetarea de către DNA a deputatului PSD Ion Stan şi guvernarea dezastruoasă care, numai în Dâmboviţa, a dus la creşterea ratei şomajului cu 30% , din mai până acum. În doar şase luni, 3.500 de oameni au rămas fără un loc muncă.

De asemenea, USL doreşte să facă uitată drama a mai bine de 2.000 de familii, care, în urma închiderii combinatului Mechel, sunt în pragul disperării. Combinatul de Oţeluri Speciale ( Mechel ) a oprit producţia din cauza lipsei de comenzi, pe fondul tăierii investiţiilor din Dâmboviţa de către Guvernul Ponta, în ultimele şase luni.

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial