27 aprilie 2024
Firmele din Dâmboviţa, aşteptate să pună mâna pe miliarde!

Firmele din Dâmboviţa, aşteptate să pună mâna pe miliarde!

„Peştera Ialomiţei este începută. Cei care au firme de construcţii şi sunt interesaţi pot să vină la noi să le dăm toate datele.

Sper ca lucrările de acolo, care sunt de vreo 20 miliarde lei, să fie adjudecate de firme din Dâmboviţa. Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, proiect european mare, de peste 300 miliarde lei, este contract reziliat de mine pentru că am constatat că cei care au contractat iniţial dispăruseră.

Ei au înfiinţat o firmă cu denumire asemănătoare încercând astfel să inducă în eroare toate autorităţile din România. L-au reziliat pentru că riscam o corecţie financiară de 100%, adică ar fi trebuit să dăm înapoi 400 miliarde lei la bugetul UE.

Aici sunt eligibile firmele care au autorizare pentru monumente istorice. Firmele trebuie să găsească formule de asociere. În Dâmboviţa, din păcate, nu prea ştim să lucrăm împreună, de multe ori.

Sper să reuşim ca firmele din judeţul Dâmboviţa să vină să lucreze aici. De asemenea, avem câteva proiecte pe zona informaticii.

De exemplu informatizarea tuturor activităţilor din Spitalul Judeţean, un proiect aflat deja în derulare.

Intenţionez acum – şi va fi o licitaţie publică pentru informatizare în judeţ pe Registrul Agricol. Îi aştept la licitaţie pe cei cu firme specializate pe aşa ceva”, spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial