3 mai 2024
Fieni – PDL acuză PSD că se comportă CA PE MAIDAN!

Fieni – PDL acuză PSD că se comportă CA PE MAIDAN!

COMUNICAT DE PRESĂ

Debut de campanie cu injurii marca PSD

Discursurile liderilor USL-iști dâmbovițeni despre o campanie civilizată, se dovedesc, încă din ajunul primei zi de competiție electorală, a fi doar niște vorbe goale, rostite de ”ochii alegătorilor”. Dovadă este reprezentația de agresivitate verbală dată de deputatul PSD, Gheorghe Ana, în plină zi, în orașul Fieni.

Joi, 10 mai, în jurul orei 17:30, deputatul PSD, însoțit de candidatul USL Dâmbovița pentru primăria Fieni, Gheorghe Secăreanu, se deplasa în zona de nord a județului. Ca un ”bun” cetățean, iubitor de electorat, a simțit nevoia să facă un popas pentru a-și face simțită prezența în urbe. Astfel, în centrul orașului Fieni, a coborât din mașină pentru a injuria ca la ușa cortului, minute în șir, sub privirile mirate ale cetățenilor, doi polițiști locali, aflați în timpul serviciului, care patrulau în zonă. Motivul – de natură ușor paranoică, este că acești polițiști, s-ar fi aflat prea aproape de sediul filialei locale a PSD și ar avea curiozități în ceea ce privește activitatea social-democraților de acolo. Mai mult decât atât, deputatul PSD, proaspăt odihnit după chiulul prelungit din Parlament, i-a acuzat pe oamenii aflați la datorie că servesc interesele primarului în funcție, Adriean Budoiu, cel care, relativ recent, a ieșit din rândurile PSD-iștilor și și-a exprimat preferința pentru tabăra democrat – liberalilor.

Dacă domnul deputat PSD Gheorghe Ana, responsabil de zona de nord a județului, ar fi fost mai des în teritoriu, ar fi observat că patrularea polițiștilor locali, angajați ai primăriei Fieni, în zona aglomerată, presărată cu baruri, este o rutină ce intră în sarcinile lor de serviciu. Faptul că sediul PSD se află lângă cârciuma de la drum, nu este vina unor simpli angajați, ce veghează la liniștea publică. Pentru reprezentația dată, deputatul PSD, Gheorghe Ana, va trebui să dea explicații în fața organelor competente, întrucât cei doi funcționari publici ultragiați au depus o plângere penală pe numele acestuia.

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial