20 aprilie 2024
Fieni – Nimeni nu scapă de control! Hoţii de lemne, în vizor

Fieni – Nimeni nu scapă de control! Hoţii de lemne, în vizor

Trei persoane au fost depistate de poliţişti în timp ce transportau material lemnos, fără a deţine documente legale de provenienţă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Fieni au desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea ilegalităţilor din domeniul silvic, ocazie cu care au depistat doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 34 de ani, ambii din comuna Moroieni, în timp ce transportau cu atelaje hipo, cantitatea de 4,2 mc material lemnos, de esenţă fag, pentru care nu deţineau documente legale de provenienţă şi transport.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit în trafic pentru control o autoutilitară condusă de numita M.N., de 51 de ani, din comuna Ludeşti.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumita transporta 1,2 mc material lemnos, de esenţă fag, fără a deţine documente de provenienţă ori transport.

Cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 171/2010, iar cantităţile de material lemnos au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii au depistat patru bărbaţi, în timp ce transportau 25 de metri de cablu telefonic sustras

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Moreni, au depistat patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani, în timp ce transportau într-un atelaj hipo 25 de metri de cablu telefonic.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei patru au sustras cablul telefonic, aflat în conservare pe raza localităţii Ion Luca Caragiale.

Materialul sustras a fost recuperat şi predat unităţii prejudiciate.

Pe numele celor patru persoane, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 3200 de kilograme de deşeuri feroase, transportate fără documente legale de provenienţă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au oprit în trafic pentru control, un autocamion, condus de un bărbat, de 51 de ani, din Ploieşti.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că între cantitatea de deşeuri feroase menţionată pe avizul de însoţire a mărfii şi cea transportată există o diferenţă de 3200 de kilograme.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului autocamionului conform Legii12/1990, cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar cantitatea de 3200 de kilograme de deşeuri feroase a fost ridicată în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial