25 aprilie 2024
Fieni – 3 case ARSE, pagube de foc!

Fieni – 3 case ARSE, pagube de foc!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Ieri – 17 iulie, la ora 18:15, pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit în comuna Sălcioara – sat Moara Nouă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Un scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au ars materiale combustibile din interiorul autoturismului;

• Astăzi – 18 iulie, la ora 01:44, pompierii de la Garda Fieni au intervenit în comuna Buciumeni pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins trei gospodării. Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a pornit din podul unei locuinţe din cauza unui scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. De aici flăcările s-au extins rapid şi la construcţiile aflate în imediata vecinătate (acestea fiind lipite una de cealaltă). Incendiul a fost lichidat după mai bine de 2(două) ore de luptă cu flăcările, pompierii intervenind cu 3(trei) autospeciale: două la Garda Fieni şi una de la Detaşamentul Pucioasa. Au ars:

 la prima gospodărie: acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.40mp şi acoperiş anexe (magazie şi grajd) pe cca.40mp;  la cea de a doua gospodărie: acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.100mp şi acoperiş anexe (magazie şi grajd) pe cca.20mp;  la cea de a treia gospodărie: acoperişul casei şi mansardă pe o suprafaţă de cca.30mp şi obiecte de mobilier dintr-o cameră;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 13 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, dureri lombare şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial