30 aprilie 2024

Femeile social-democrate, implicate în proiectul ,,Mame speciale pentru copii speciali’’

ofsdProiect ,,Mame speciale pentru copii speciali’’

În cadrul şedinţei OFSD Târgovişte, din data de 9.10.2015, condusă de doamnele Carmen Holban, preşedinte OFSD Târgovişte, Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa şi Oana Vlăducă, vicepreşedinte OFSD Dâmboviţa, s-a prezentat şi implementat Proiectul ,,Mame speciale pentru copii speciali’’. Proiectul este iniţiat de doamna Lia Olguţa Vasilescu, primarul oraşului Craiova, şi se bucură de susţinerea doamnelor din Organizaţiile de Femei ale PSD, la nivel naţional, care şi-au manifestat dorinţa de implicare.

Dintre obictivele proiectului, amintim:

  • Implicarea mamelor acestor copii în activităţi de divertisment, de investigare a stării de sănătate, de îngrijire a aspectului fizic, de asistenţă psihologică.

  • Preluarea anumitor sarcini, măcar pentru câteva ore, de către alte persoane suport, astfel încât mamele implicate în proiect să se bucure de un moment de respiro în cadrul activităţilor propuse.

Solidare cu mamele care au copii cu nevoi speciale, femeile social-democrate din Judeţul Dâmboviţa au implementat cu succes programul, în prezenţa a 150 de doamne, iar în perioada imediat următoare se vor desfăşura acţiunile propuse, conform programului de activităţi, astfel încât să aducem un strop de bucurie şi speranţă în viaţa semenelor noastre.

Cu stimă,

Carmen Holban

Preşedinte OFSD Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial