24 aprilie 2024

Femeia care ar fi atacat o mamă şi bebeluşul ei, internată la psihiatrie

prf6Femeia în vârstă de 50 de ani acuzată că ar fi agresat o mămică şi bebeluşul acesteia, pe o stradă din Târgovişte, a fost internată în secţia psihiatrie.

cazuPoliţiştii spun că femeia ar fi ajuns la spital voluntar şi a cerut ajutorul medicilor psihiatri.

prf2Tânăra, de 25 de ani, ne-a povestit că a fost şocată după ce individa respectivă ar fi vrut să îi răpească băiatul, de şase luni, din cărucior.

Mămica şi bebeluşul au avut mare noroc cu intervenţia cunoscutului târgoviştean Vasile Lupaşc.

Acesta nu a stat pe gânduri şi a intervenit rapid să o îndepărteze pe femeia care o agresa pe tânără şi copilul ei.

prf5“I-am spus: Nu, doamnă, lăsaţi-mi copilul nu pot să vă dau copilul meu. Atunci ea a început să mă ameninţe: Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor! Şi a şi sărit cu mâinile în gâtul bebeluşului ca să mă intimideze pe mine că nu am vrut să îi dau copilul meu.Am început să tremur, nu ştiam ce să fac şi m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute pentru că nu mai ştiam cum să reacţionez”, povesteşte mama atacată.

 prf„Era asaltată de către o doamnă, care arata foarte normal, trebuie spus, şi mămica tot strigă ca doamna respectivă vrea să îi sugrume bebeluşul. Am mers, când am ajuns doamna avea mâinile încleştate pe căruţ şi nu voia să îl lase, a trebuit să o dau la o parte cu forţa. Trebuie că e o doamnă bolnavă, trebuie ajutată.”, a spus Vasile Lupaşc, salvatorul femeii şi al copilului.

Femeia cercetată este profesor suplinitor la Colegiul Economic din Târgovişte. După incidentul şocant, conducerea unităţii şcolare a cerut de urgenţă o anchetă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial