27 aprilie 2024
Felicitări, dr.Carmen Marcu, la 7 ani de la înființarea Secției Paliative: ”Am clădit un loc de alinare pentru dureri, pierderi, dar și regăsiri”

Felicitări, dr.Carmen Marcu, la 7 ani de la înființarea Secției Paliative: ”Am clădit un loc de alinare pentru dureri, pierderi, dar și regăsiri”

Doctorul Carmen Marcu este un OM extraordinar. Mereu, gata să ajute, cu orice – o vorbă bună, un sfat, un ajutor medical.

În urmă cu șapte ani, medicul Carmen Marcu a reușit să înființeze o secție extrem de importantă în Spitalul județean de Urgență din Târgoviște – Îngrijirile Paliative.

Oamenii grav bolnavi, mulți fără nicio șansă, primesc în ultima parte a vieții lor îngrijirile de care au atâta nevoie, dar la fel de mult, respect și alinare.

Alături de Carmen Marcu au venit alți oameni buni și dedicați, pregătiți să le fie de ajutor celor suferinzi.

Pentru că, da, viața este ca un zbor de fluture…

”Am aniversat 7 ani de la începutul unui vis. A fost greu? Greu e in fiecare zi, dar azi am avut totuși un sentiment de satisfacție: echipa s a sudat, e profesionalista și fiecare știe ce are de făcut, e empatica, are compasiune și e gata sa ajute, sa aline, sa se bucure și sa ascundă o lacrima… și mîine sa o ia de la capăt.

Am clădit un loc de alinare pentru dureri, pierderi, dar și regăsiri. Așa văd eu echipa compartimentului Îngrijiri paliative a Spitalului Județean de Urgentă Târgoviște!”, spune cu emoție dr.Carmen Marcu, șeful Secției Paliative din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Mulți ani cu putere, sănătate și oameni buni alături, dragă echipă de la Îngrijiri Paliative!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial