20 aprilie 2024

Fanii Chindiei pot paria la cota 300.00 că trofeul Ligii 1 va ajunge la Târgoviște în 2020

chindiaCampionatul intern începe în acest an ceva mai devreme, pe 12 iulie, astfel că fanii celor 14 echipe au mai puțin de două săptămâni la dispoziție pentru a plasa pariuri antepost pe favoritele lor, la cote excelente. Ne referim la pariuri pe piața ,,să câștige trofeul în Liga 1 sezonul 2019/2020’’. Pariurile pe termen lung sunt mai puțin obișnuite în țara noastră, însă în străinătate foarte mulți pariori profită de perioada de dinainte de startul campionatelor pentru a plasa astfel de pariuri, la cote atractive.

Prima agenție de pariuri online care a pregătit cotele pentru noul sezon este Betano, sponsor oficial al Ligii 1 în ultimele două sezoane (începând cu acest nou sezon, Casa Pariurilor va fi partenerul oficial al Ligii 1). Iată cum văd bookmakerii acestei agenții șansele celor 14 formații să pună mână pe trofeu în 2020.

Nou promovatele îi pot îmbogăți pe amatorii de pariuri la finalul sezonului

Evident, este mai mult decât improbabil ca o nou promovată să câștige titlul chiar în sezonul de debut, însă nu imposibil. Au făcut-o cei de la FC Kaiserslautern în anul 1998, cu ocazia revenirii în Bundesliga și era cât pe ce să o facă și RB Leipzig în sezonul 2016/2017, când nou promovata a avut un parcurs demn de inițialele clubului RB-Red Bull (cunoscuta băutură energizantă), terminând în cele din urmă pe locul 2, în spatele lui Bayern Munchen. Tot la acest capitol poate fi încadrat și titlul reușit de Leicester în ediția 2015/2016 din Premier League (Anglia), cu mențiunea că performanța ,,vulpilor’’ (antrenate de Claudio Ranieri în acel sezon memorabil) a venit la doi ani de la promovare. Totuși, înainte de startul respectivului sezon, Leicester era creditată cu cota 2.000 să câștige campionatul. S-a vorbit la vremea respectivă de faptul că agențiile de pariuri ar fi plătit la finalul sezonului peste 60 de milioane de euro amatorilor de ponturi la pariuri ce mizaseră pe Leicester în acel sezon.

Revenind în campionatul nostru, notăm faptul că Academica Clinceni are cota 500.00 să câștige titlul în Liga I 2019/2020, iar Chindia Târgoviște o cotă ceva mai mică, 300.00. În stabilirea cotelor celor două s-a ținut cont de faptul că, la finalul sezonului trecut, Chindia a terminat pe prima poziție în Liga 2, iar Academica pe locul secund și, evident, de statistica ultimelor meciuri directe (8-0 în favoarea Chindiei).

CFR și FCSB, principalele favorite și în 2020

FCSB este prima în topul favoritelor, fiind creditată cu cota 2.15 pentru un nou titlu în Liga I, performanță așteptată deja de 4 sezoane. Campioana ultimelor două ediții, CFR Cluj, beneficiază de cota 2.40 pentru un al treilea titlu consecutiv.

Urmează apoi 3 echipe cu cote apropiate (în contextul general). Mereu în coasta favoritelor în ultimele sezoane, U Craiova este creditată cu cota 10.00, în timp ce Viitorul lui Gică Hagi are o cotă de 15.00 pentru un nou titlu, iar Dinamo cota 25.00, după ce a ratat playoff-ul în ultimele două ediții.

De aici încolo, cotele cresc vertiginos. Astra are cota 50.00 să repete isprava din 2016, iar Gaz Metan, Sepsi și Botoșani împart aceeași cotă, 100.00. FC Voluntari are cota 150.00, urmată fiind de două formații cu cota 200.00 – Poli Iași și FC Hermannstadt.

(p)

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial