28 aprilie 2024

EXPLOZIE la stația de apă de la Mănești! Un muncitor a suferit arsuri pe corp!

exploz1Explozie la statia de apa din comuna Manesti!

Un angajat, in varsta de 35 de ani, a fost ranit dupa ce ar fi aprins o tigara intr-o zona unde erau scapari de gaze.

Explozia nu a fost urmata de incendiu, spun pompierii ajunsi la fata locului. Dar barbatul a suferit arsuri in urma suflului, pe brate si pe corp.

explozUn echipaj de la ambulanta Dambovita l-a transportat la spitalul judetean din Targoviste, unde medicii i-au acordat ingrijiri.

Viata nu ii este pusa in primejdie, spun doctorii, care il vor tine insa sub observatie pana ce vor fi siguri ca pericolul a trecut si pacientul este stabilizat.

La fata locului au mers si politistii criminalisti, pentru a face cercetarile.

O ancheta urmeaza sa stabileasca de unde proveneau scurgerile de gaze.

exploz2“S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., in calitate de operator al serviciului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Dambovita, comunica faptul ca in data de 27 februarie 2016, orele 14:40, a avut loc un accident de munca in cadrul Sectiei Targoviste – punct de lucru Front Manesti, din cauza unei explozii la toaleta din curtea statiei, cauzata de o posibila acumulare de gaze in zona respectiva.

 
     A rezultat ranirea unui angajat, acesta fiind transportat de urgenta la spital”, a venit, intr-un tarziu, reactia Companiei de Apa Targoviste.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial