19 aprilie 2024
Experienţă traumatizantă pentru o fată de 18 ani. L-a cunoscut pe internet, iar în drum spre casă a trăit un coşmar

Experienţă traumatizantă pentru o fată de 18 ani. L-a cunoscut pe internet, iar în drum spre casă a trăit un coşmar

O fată de 18 ani, din Dâmbovița, a trecut printr-o experiență groaznică în timpul unei întâlniri cu un individ cunoscut pe internet.

Ar fi fost violată într-o pădure, după o plimbare cu mașina. Timp de o lună anchetatorii au tot strâns probe împotriva agresorului, iar miercuri au reușit să îl aresteze.

Bărbatul nu a dat de bănuit că ar avea intenţii necurate. S-a dus la întâlnire însoţit de doi prieteni. Au luat-o pe fată și au mers până la Pitești, unde au mâncate și au stat câteva ceasuri. La întoarcere, cei doi amici ar fi coborât, iar fata spune a rămas doar cu şoferul.

Marius Buga, Pro TV: ”Victima le-a povestit poliţiştilor că în drum spre casă, individul ar fi tras brusc de volan şi ar fi adus-o în pădure, unde, sub ameninţări, ar fi întreţinut cu ea relaţii sexuale. Ulterior i-a pus în vedere să nu povestească nimănui, nimic.”

Acasă, însă, tânăra i-a mărturisit mamei întregul coșmar. Au mers împreună la poliție să-l reclame pe individ.

Valentina Croitoru, prietenă de familie a victimei: ”Se întâmplă fel de fel de alea pe internet şi după măgăriile astea. Acum ăla să îşi facă pedeapsa, dacă nu să o ia de nevastă. Alteceva ce să îi facă?!”

Dincolo de drama nevoită să o ducă pe picioare, tânăra a greșit încrezându-se într-un străin. O spun chiar cunoscuții săi.

Stelica Mocanu, vecina victimei: ”Acum aşa se cunosc copiii ăştia, pe Facebook, pe internet. Putea să stea acasă, să evite, sau să plece cu cineva pe care cunoaşte”.

Gheorghe Mocanu, vecinul victimei: ”Să mai stea şi potolite acasă, să îşi vadă de şcoală, de serviciu, nu să pleci, hai, la drum. cum să pleci cu străinii?! Nu ştii că ăla face ce face, le omoară la marginea pădurii”.

Între timp, suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol, iar victima primeşte consiliere psihologică.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial