20 aprilie 2024
Caz şocant în Târgovişte. Doi tineri au fost sechestraţi, legaţi de mâini şi de picioare, chinuiţi şi umiliţi de cinci indivizi

Caz şocant în Târgovişte. Doi tineri au fost sechestraţi, legaţi de mâini şi de picioare, chinuiţi şi umiliţi de cinci indivizi

Caz şocant în municipiul Târgovişte.

Doi tineri, de 19 şi 20 de ani, din două sate de pe Valea Dâmboviţei, au fost sechestraţi, chinuiţi şi umiliţi de cinci indivizi.

Totul a început după ce tânărul de 19 ani a fost abordat pe o reţea de socializare de o adolescentă de 16 ani.

Fata i-ar fi propus celui de 19 ani să vină la ea acasă pentru a întreţine raporturi sexuale.

Băiatul şi-a rugat un amic, de 20 de ani, să îl ducă până în oraş, la adresa indicată.

Numai că odată ajunşi aici totul a luat o întorsătură violentă.

Cei doi tineri povestesc că au fost aşteptaţi de mai mulţi indivizi în scara blocului, luaţi cu forţa şi duşi într-un apartament la etajul al treilea al blocului.

Aici ar fi urmat ore în şir de coşmar. Cei doi băieţi ne-au declarat că au fost legaţi de mâini şi de picioare, bătuţi şi chinuiţi.

Într-un final, cel de 20 de ani ar fi fost lăsat să plece să facă rost de 20 de mii de lei, bani pe care să îi dea agresorilor pentru a-l elibera din apartament pe cel de 19 ani.

Numai că tânărul de 20 ani s-a dus glonţ la sediul poliţiei unde a povestit totul şi a cerut ajutor.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Bărbulețu, cu privire la faptul că, în cursul nopții de 11 spre 12 ianuarie a.c., în timp ce se afla într-un apartament din Târgoviște, împreună cu un prieten, în vârstă de 19 ani, ar fi fost lipsit de libertate și șantajat de mai multe persoane. Imediat după sesizare, polițiștii au descins la locuința indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de a doua victimă, tânărul de 19 ani și doi dintre bănuiți.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în intervalul orar 03:00-08:00, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 si 45 de ani, ar fi lipsit de libertate în mod ilegal cele doua victime, doi tineri, de 19 si 20 de ani, le-ar fi agresat și le-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, întrucat persoanele vătămate ar fi abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o adolescentă, în scopul întreținerii de raporturi sexuale.

Totodată, bănuiții ar fi solicitat părților vătămate 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile înregistrate pe rețelele de socializare și ar fi sustras un autoturism în vederea folosirii, proprietatea uneia dintre victime. Cei cinci bărbați se află la sediul poliției pentru audieri și dispunerea de măsuri. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, furt în scop de folosință și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute de alin.1 art. 205 si art. 207 alin. 1, art. 230 și art. 193 din Codul Penal”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial