3 mai 2024
EXCLUSIVITATE! Tentativă de OMOR, la Şelaru! 5 lovituri de cuţit pentru o palmă de gunoi!

EXCLUSIVITATE! Tentativă de OMOR, la Şelaru! 5 lovituri de cuţit pentru o palmă de gunoi!

Tentativa de omor, la Şelaru!

Un barbat de 40 de ani si-a injunghiat vecinul, cu 12 ani mai mare chiar sub ochii ingroziti ai concubinei acestuia.

Totul a pornit de la o cearta intre cei doi dupa ce si-au aruncat gunoiul unul altuia peste gard.

Nimeni n-a crezut insa ca se va ajunge la varsare de sange…

“El tot imi arunca niste gunoaie in curte, de la moara. Fecale de caine, fecale de animale pe care eu le-am aruncat inapoi si a venit in spatele meu, n-am stiut ca m-a taiat, a fost o chestie, o impunsatura si m-am intors cu fata si zic, ce faci, nu ti-e rusine?!

In timpul ala mi-a mai dat o lovitura. In total sunt 4, 5 foarte mari. Cand am pus mana, sange, imens, curgea enorm de mult sange”, a declarat Dan Galateanu pentru www.MariusBUGA.ro.

Cu ultimele puteri, barbatul s-a tarat pana acasa unde concubina lui a sunat la 112 dupa ajutor. La fata locului au sosit de urgenta politstii, dar si un echipaj de la ambulanta.

“Groaznic de furios. Tipa cat putea ca te tai, te fac pasta de mici, te omor, injuraturi, ingrozitor. Ati vazut loviturile? Da. Nu am zis nimic de teama”, ne-a povestit Florina Ciobanu.

Ranitul a fost dus initial la spitalul din Gaesti, dar cum starea lui se agrava medicii de aici au decis sa fie transportat la spitalul judetean de urgenta din Targoviste

“Pacientul in varsta de 52 de ani a prezentat plagi multiple taiate prin arma alba, cu sange in cantitate mare in cavitatea pleurala stanga, pentru care a fost drenat chirurgical in urgenta”, ne-a precizat Elena Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Medicii legisti au confirmat ca viata ranitului a fost pusa in pericol. Atacatorul a fost dus de politsti in arestul IPJ Dambovita.

Este acuzat de tentativa de omor iar daca va fi gasit vinovat risca pana la 10 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial