16 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, adus de urgență la Spitalul din Târgoviște!

EXCLUSIVITATE! Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, adus de urgență la Spitalul din Târgoviște!

omar2Omar Hayssam, condamnat la închisoare pentru terorism în România, a fost dus marți seara de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

omar4Aflat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, omul de afaceri a acuzat dureri mari în zona rinichilor şi, potrivit surselor medicale, i s-ar fi pus diagnosticul de insuficiență renală.

omar5Sirianul, care a organizat în anul 2005 răpirea jurnaliştilor români în Irak, a rămas peste noapte în grija doctorilor, înconjurat de forţe de ordine impresionante.

omar6Înconjurat de cel puţin 20 de jandarmi, mascaţi şi angajaţi ai unei firme de securitate – aşa a ajuns, marți seara de urgenţă, sirianul Omar Hayssam la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

omar1Hayssam, în vârstă de 54 de ani, se află în Penitenciarul Mărgineni din Dâmboviţa când i s-a făcut rău. Acolo îşi execută pedeapsa de 24 de ani şi patru luni de închisoare.

omarOmar Hayssam a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte în jurul orei 21:00. A fost supus investigaţiilor medicale mai bine de trei ore. S-a plâns doctorilor că are dureri în zona rinichilor. I s-au făcut analize şi s-a constatat că într-adevăr starea lui este gravă.

omar3Potrivit medicilor, Hayssam ar suferi de insuficiență renală. Cât timp i s-au făcut analize, deţinutul a fost păzit cu stricteţe de forţele de ordine numeroase, care s-au asigurat că nimeni altcineva în afară de doctori nu se apropie de el.

Omar Hayssam a mai ajuns în grijă medicilor şi în 2006, când se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova. Atunci suferea de cancer de colon şi a fost supus unei operaţii.

În dosarul Manhattan, sirianul a fost condamnat pentru infracţiuni de ordin economic. El a mai fost trimis în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat în alte trei dosare penale la noi în țară  pentru înşelăciune, fraudă, dar şi pentru răpirea jurnaliştilor din Irak.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial