2 mai 2024
EXCLUSIVITATE! O femeie din Găeşti, TERORIZATĂ de fostul soţ! Îl acuză că i-a dat FOC la casă!

EXCLUSIVITATE! O femeie din Găeşti, TERORIZATĂ de fostul soţ! Îl acuză că i-a dat FOC la casă!

Razbunare de foc, seara trecuta la Gaesti!

O femeie si-a gasit casa incendiata si il arata cu degetul pe fostul ei sot. E convinsa ca el i-ar fi aruncat o sticla cu benzina in locuinta dupa care ar fi aprins focul.

Femeia s-a despartit de individ in urma cu trei ani, iar de atunci a avut parte numai de necazuri. In urma cu doi ani a injunghiat-o chiar in piata, unde aveau o mica afacere, iar intre timp a amenintat-o ca nu se va lasa pana nu o va distruge.

Ramasa sub cerul liber, alaturi de cele doua fiice, de 12 si 16 ani, proprietara spera ca autoritatile ii vor face dreptate si o vor scapa de barbatul ce i-a transformat viata in cosmar.

“Mi-a distrus absolut tot! Absolut tot – mobila, mobilier, tot, capac, usi, ferestre, vedeti ca sunt in aer liber, nu mai am un acoperis, sunt chiar pe drumuri cu cei doi minori, sunt intr-o mare disperare” a declarat pentru MariusBUGA.ro Mihaela Fieraru.

“A dat foc fostul sot, i-a dat foc si dupa cate am inteles de la pompieri ar fi aruncat cu benzina sau cam asa ceva si flacarile au fost de 20 de metri. O ameninta mereu, de cand o cunosc, a taiat-o, are procese prin tribunal”, ne-a povestit si Costica Visan.

“Mi-era frica, mi-era frica de gaze, va dati seama, daca busea luam foc toti aicea!”, se temea Mihaela Dogan.

“Barbatul a fost dus la Politia din Gaesti pentru audieri. Daca va fi gasit vinovat ca si-a distrus prin incendiere locuinta atunci risca de la 3 la 15 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial