3 mai 2024
Exclusivitate! Moarte MISTERIOASĂ la Penitenciarul Mărgineni! Un deţinut a fost adus FĂRĂ SUFLARE la spital

Exclusivitate! Moarte MISTERIOASĂ la Penitenciarul Mărgineni! Un deţinut a fost adus FĂRĂ SUFLARE la spital

Moarte suspecta in peniteciarul Margineni! Unui detinut de 44 de ani i s-a facut rau din senin si, in numai o jumatate de ora, barbatul si-a dat ultima suflare.

Omul se afla aici in arest preventiv, acuzat de tentativa de omor, iar procesul lui urma sa se judece. Conducerea penitenciarului a deschis o ancheta.

“Moartea e suspecta. Barbat tanar si in putere, fara sa fie cunoscut cu afectiuni potential cauzatoare de evolutie nefavorabila”, a declarat pentru MariusBUGA.ro doctorul Liviu Firou, medic specialist al Spitalului Moreni, cel care a fost de gardă când a fost adus deţinutul.

Conducerea inchisorii a deschis o ancheta pentru a afla pas cu pas cum s-a intamplat tragedia si daca cineva poarta vreo vina. Colegii de celula au negat ca detinutul ar fi fost agresat; nimeni nu stie nici daca barbatul a inghitit vreun obiect sau o substanta periculoasa.

Reprezentantii penitenciarului banuiesc ca barbatul a facut un infarct. Medicii legisti au oferit deocamdata un raspuns si fac analize amanuntite.

“O persoana privata de libertate , I.V., condamnata pentru tentativa de omor deosebit de grav, a fost prezentata la cabinetul medical al unitatii. Ulterior, aceasta a fost transportata la Spitalul municipal Moreni unde a suferit un infarct miocardic acut. Din ce cauza i s-a facut rau? Cauzele au fost cauze naturale”, a precizat Alexandra Costache, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Margineni.

“Medicii legisti au hotarat sa astepte de la institutul Mina Minovici rezultatul probelor pe care le-au trimis spre investigatii aprofundate”, ne-a mentionat insa Elena Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial